Her kan du læse hvad kursister og patienter/klienter siger. Skriv hvad du syntes om behandlingen eller undervisningen her ved at klikke på den blå knap. Det er ok at være anonym. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 21-04-2013

Kirsten Loftager Ørum Andersen

Kompetencekursus 2013
Aldrig nogensinde har jeg gennemlevet så fundamentalt, essentielt, intensivt og individuelt kursusforløb, hvor min forvandling er sket så hurtigt. Jeg har udviklet mig spirituelt og personligt og er også blevet renset for mange
forskellige blokeringer. Det har ført mig til et nyt ståsted i mit liv, hvor jeg har fået en indre styrke og er blevet bevidst om min fremtidige vej. Kurset er fyldt med redskaber der er lette at gå til, og er meget professionelt og kompetent ledet af underviseren.
Tak Pia for et kursus, hvor jeg fik meget mere end jeg havde troet og forventet.

Email 21-04-2013

Lisbeth

Evaluering af kompetencekursus
Dejligt at starte med meditation, at blive samlet og indstillet til dagen. God planlægning, hvor jeg mærker der er fleksibilitet og plads til "input" d.v.s. uforudsete spørgsmål/indslag. Omsorgen er stor, jeg har fuld
tillid til Pia. Jeg fornemmer en professionel og kompetent underviser (også Kirsten).

Email 21-04-2013

Louise Desiree Thomsen

Kompetencekursus 21/4-2013
Jeg startede på kurset med et meget åbent, lidt forvirret sind, der var modtagelig for viden. jeg havde svært ved at se mine kompetencer, styrker og svagheder. Svært ved at finde hvilken vej jeg skulle gå som terapeut. Meget
af dette og mere til havde jeg fået svar på da kurset var færdigt. Alle på kurset deltager aktivt og fik prøvet praktiske færdigheder med vejledning fra en meget kompetent og dygtig lærer, Pia. Kurset har givet mig gode og håndgribelige redskaber, som jeg
straks kan benytte. Kurset har givet mig mere drive og lyst. På kurset var der god vekslen mellem meditation og samtale, og alle får mulighed for at ytre deres mening,

Email 14-11-2012

Anette Lund Andersen

Når man er hos Pia er man i professionelle hænder.
Det har været en fantastisk oplevelse at lære Pia at kende. Min datter på 17 år og jeg har begge været i behandling hos Pia, Man kommer ud fra behandling som et andet menneske. En helt fantastisk oplevelse.
Kan absolut anbefales.

Email 29-08-2012

Kirsten Andersen

På Pias kurser får jeg den mest professionelle, den højeste, kærligste og hurtigste udvikling, både menneskeligt og spirituelt, end jeg nogensinde har oplevet på andre tilsvarende kurser. Pias høje etik og moral og det at jeg som deltager på kurserne skal
øve og bruge teknikker i praksis, gør at kurserne er særdeles givtige og brugbare. Jeg går hjem fra kurset med redskaber jeg straks kan anvende. Jeg kan inderligt anbefale NaturVisdomsskolens kurser og uddannelser - dine muligheder samt livskvalitet og bevidsthed
forbedres og højnes væsentligt.

Email 29-08-2012

Lisbeth Malmberg

Jeg har lettere ved at læne mig trygt tilbage og give slip når jeg ved at Pia passer på og beskytter mig. Jeg tør give 100% slip når jeg er i Pias trygge hænder. Pias professionalisme og at hun mestrer det hele, gør at hun først slipper kursusdeltagerne
når alle og enhver er samlet op, og det hele er i balance.

Email 29-08-2012

Hanne Skandholm

Jeg er taknemmelig for at lære Pia at kende. jeg er også taknemmelig for hendes høje etik og for hendes kurser, som er en del mere bevidsthedsudvidende end andre kurser. Man bliver mere bevidst, og bliver bevidst om hvad man er ubevidst om.

Email 29-08-2012

Trine Geltzer Dinesen

Pia har styr på hver enkelt kursusdeltager. Føler jeg får en kollektiv forståelse og samtidig får jeg selv noget ud af det. Kurset er meget konkret og personligt, og man kan handle derfra.

Email Hjemmeside 13-06-2012

Hanne

Hej Pia

Har nu bestemt mig for, at få skrevet lidt ned til dig. Jeg har de sidste dage tænkt en del på det netop gennemførte terapeutkursus, mange stærke oplevelser og følelser får luft - tingene ændrer sig og tilføres positiv energi, når de bliver sagt højt. Jeg føler mig tryg på et kursus under din ledelse, fordi jeg tydeligt mærker dit overblik og nærvær, samt din ærlighed og kærlighed. Man bliver inspireret, når man møder et menneske, der brænder for og holder så meget af sit arbejde, som du gør.

Jeg ved, at jeg ofte reagerer med latter, når tingene rammer plet, jeg griner af og med mig selv, fordi jeg ser hvor tosset jeg egentlig opfører mig - nogle gange fordi jeg vil det hele og helst det hele alt for meget lige nu og her. På et terapeautkursus møder man kun åbenhed og kærlighed -så er det trygt, nemt og dejligt forløsende at komme til at grine af sig selv.

Så tak fordi du på dine kurser hjælper mig og andre deltagende til at forstå os selv, vores mønstre og reaktioner og giver os konkrete redskaber at trække på, når vi står midt i det hele. Vi bliver guidet gennem øvelser, meditationer og healinger med kærlighed og høj moral.

Kan på det varmeste anbefale at deltage på kurser på Naturvisdomsskolen. Jeg vil gerne reservere en plads på kurserne i august og november - og glæder mig allerede.

Email 10-06-2012

Trine

Evaluering 10. juni 2012

Vi er en gruppe der har gennemført 30 lektioner på NaturVisdomsskolens kursusmodul Terapeutisk rådgivning og kompetenceudvikling, Virksomhedsudvikling og Etik og moral.
Vi har alle fået langt mere end vi havde forventet. Det har været et fuldstændigt fantastisk kursus, håndgribeligt, mange værktøjer og alt i alt meget kontant.
En af kursusdeltagerne siger: ”Healingen i går var det bedste jeg nogensinde har oplevet, og øvelsen var fantastisk”.
En anden siger: ”Analysen af hver især har været fantastisk spændende, også at være kursusdeltager som terapeut og høre de andre”.
Andre siger: ”Fantastisk at du kunne heale os alle”. ”Mit livs oplevelse, og jeg har oplevet meget”. ”Jeg tiltrækker en masse mennesker efter jeg er startet på kurset”.
Fantastisk hvor vi alle er på vej hen.
På gruppens vegne.

Email 08-06-2012

Lisbeth Malmberg

Terapeut træning maj 2012.
Et fantastisk weekend-kursus som er et led i en spændende uddannelse.
Tusind tak for en lærerig og spændende weekend. Et kursus som flytter grænser, og belyser nye muligheder.
Et kursus som synliggør egne muligheder og evner.
Der bliver arbejdet i en lille gruppe med bl.a. tegninger, samtaler, øvelser og healing. Der bliver taget udgangspunkt i hver enkelt deltager, så undervisningen bliver tilpasset den enkeltes kunnen og behov.
Ved hjælp af styring, dygtighed og nøjagtighed leder Pia hver enkelt deltager gennem et fantastisk forløb.
Der er kun ét at sige, godt jeg er tilmeldt næste kursus .....

Email 03-03-2012

Dorte Nibe

Skrevet af Dorte Nibe, d.03-03-2012

Jeg fik anbefalet Pia af en veninde som også går ved hende.

Jeg har i rigtig lang tid gået med angst og depression og en del andre ting som jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre ved. Men så begyndte jeg ved Pia i November 2011 og det har jeg ikke fortrudt for der sker bare noget med mig når jeg har været der. Nu kan jeg begynde at se for enden af tunlen. Det kommer til at tage lang tid før jeg bliver rask men jeg kæmper videre. Uden hjælp fra Pia var jeg ikke kommet det lille skridt i den rigtige vej.

Her til sidst vil jeg takke Pia rigtig mange gange for det hun har gjort for mig indtil nu.
Glæder mig til næste gang jeg skal over til hende.

Mange hilsner
Dorte

Email 04-02-2012

Kis Pedersen

Gode terapeuter hænger absolut ikke på træerne, men jeg har fundet én.

Jeg fik Pia anbefalet af en ven, og oplevede hendes empati, ærlige og tillidsvækkende personlighed blandet med hendes kompetente og høje faglige niveau. Pia er en særdeles dygtig faglig og reel terapeut med hjertet på rette sted. Hun har et oprigtigt ønske om at vejlede, helbrede og hjælpe med både fysisk, personlig og spirituel udvikling. Hun arbejder udfra målsætningen at man får enkle og virksomme redskaber med sig hjem til arbejde videre med.
Under mit forløb har Pia fokuseret på mine personlige ressourcer og jeg er altid gået derfra med flere svar og mere afklaring efter en behandling. Hendes arbejdsmetoder er glædesfyldte og med en humoristisk sans som gør den terapeutiske del legende let.

Efter et behandlingsforløb hos Pia er jeg blevet mere bevidst om mine følelser som kan mærkes i kroppen, der er sket positive forbedringer i mine nærmeste relationer fordi jeg har fået vendt en frustration til en ressource og dermed et konstruktivt udbytte som kan bruges fremadrettet. Også mit selvværd og selvtillid har jeg med hjælp fra Pia fået bygget op så jeg nu bedre håndterer med- og modgang fordi jeg er mere modstandsdygtig nu - jeg kender mig selv bedre.

Tak Pia for alt hvad jeg har fået og stadig får.

Kærlige hilsner
Kis

Email 31-12-2011

Kirsten

Kære Pia

En ubeskrivelig og oprigtig dybfølt tak fordi du skinner her på jorden. Du spreder lys, indsigt og glæde rundt omkring dig. Dit store hjerte og dine klare indsigter er til stor, stor hjælp og støtte i enhver situation.
Dit lys er stort, og som menneske er du også stor - det er ikke altid disse to egenskaber er forenet, men i dig er det forenet.
Det er yderst sjældent jeg møder sådant et menneske som dig kære Pia, der er så indsigtsfuld, ærlig, omsorgsfuld og etisk korrekt i enhver henseende. Mit liv er fuldstændig forandret i en positiv ånd siden du kom ind i mit liv, så det er med en stor og inderlig taknemmelighed jeg siger: "Tak fordi du er dig, og tak fordi du er her.

Kærligst Kirsten

Email 05-09-2011

asta sabroe

Hej mor.
Elsker dig,
hilsen alle dyrene og Asta

Del siden