Her kan du læse hvad kursister og patienter/klienter siger. Skriv hvad du syntes om behandlingen eller undervisningen her ved at klikke på den blå knap. Det er ok at være anonym. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 23-08-2021

Kirstine Bilde

Kirstine Bilde

Jeg er 79 år og har gået hos Pia siden juni 21. Det har betydet fantastisk meget for mig.

Fysisk har jeg haft en skæv hofte, en skæv og meget stiv nakke, det har jeg ikke mere. Mit åndedræt er blevet mere frit og dybt,

Pia giver dejlige massager med sine fine varme hænder. Gennem samtale med Pia er jeg kommet fra opgivende tankemylder til fine indsigter og en dyb glæde, som gør mig mere rummelig i forhold til mine medmennesker, helt konkret har jeg oplevet en helt anden kontakt
med min søn og min søster. Jeg har ligesom fået kontakt til en dybere kilde i mig selv. Min selvtillid er forbedret, og problemer løser sig næsten af sig selv.

Pia, du får mine bedste anbefalinger. Kirstine.

Email 16-05-2021

Steen Fritz

30 års erfaring med at arbejde med mennesker, som massør, coach, psykoterapeut, Kranio Sakral terapeut, hypnose, regression, og hvad jeg nu eller har af uddannelser, gjorde at jeg efterhånden mente at jeg havde oplevet det meste, og at der skulle en del
til at overraske mig.

Men i det øjeblik jeg satte mig overfor Pia, blev jeg straks klar over at jeg endnu en gang havde taget fejl. Altså taget fejl, på den fede måde.

I det øjeblik, vi sætter os ned ved hendes lille bord i klinikken, oplever jeg at min krop bliver gennemstrømmet af en indre varme, en varme som jeg ikke har oplevet i lang tid.


Det var netop en af de emner jeg gerne ville tale med Pia om, at jeg ikke rigtigt kunne mærke min krop og at jeg følte at der var nogle blokeringer i mit energi system.


Da vi sidder overfor hinanden, der ved det lille bord, ser Pia sødt på mig og siger, jeg har tilladt mig at stille ind på dig inden du kom, og det virker som om du er noget blokeret i din energi.


Da hun sagde det, tænkte jeg, det her, det bliver utroligt spændende, her sidder jeg overfor en kvinde som virkelig kan sit arbejde.

Jeg kunne skriver flere sider om hvad jeg oplevede under vores godt 2 timers session, men skal nok skåne dig.

Dog vil jeg sige, at jeg blev meget klogere på mig selv, fik atter kontakt til min krop, og nød hvert eneste sekund i en meget dygtig clairvoyant`s nærvær, som jeg på det varmeste kan anbefale.

Email 03-05-2021

Pernille Bøge

Pia er hjerteklog. Hun hjælper din krop med at huske på det, som sjælen véd, men måske har glemt for en stund. Hun er blid, bestemt og dybt professionel. Og så er hun helt sin egen! Mine varmeste anbefalinger!

Email 25-02-2021

Jette

Samtale og healing.

Det er helt fantastisk så let jeg er! Har aldrig modtaget healing før. Jeg er opstemt, let, glad, frydefuld og har ikke en eneste tung tanke. Tror jeg skal helt tilbage i mine tidlige tyvere (er 58 nu), for at finde genkendelsen. Det er simpelthen så pragtfuldt.
Bare jeg kunne holde den i live altid. Jeg vil forsøge. Ved at bruge vores samtaler, din indsigt, dine råd; for den vibration jeg føler i kroppen, er så vital, som før jeg faldt i gryden med al for megen spekulation. Jeg kan nu i højere grad, med indsigt,
tilstedeværelse i nuet, navigere udenom faldgruberne. Det kræver hårdt arbejde, det sker ikke af sig selv. Men jeg tror på det. TAK

Email 25-02-2021

Jette

Min søn er nået et gevaldigt stykke vej, siden han startede ved dig. Han er begyndt at tage sig selv alvorlig. Han er bedre til at holde aftaler. Bedre til at kontakte mennesker omkring sig, uden at de først kontakter ham. Dét er nyt.

Og for første gang, egentlig nogensinde, har jeg løsnet tøjlerne. Jeg har ikke behøvet at skubbe til ham, høre ham om hvornår han skulle ud til dig, om han kom afsted, for at være sikker på, at han ikke er faldet fra undervejs.


Jeg har med garanti pylret for meget om ham gennem tiden. Har altid grebet ham, inden han falder. Fordi jeg vidste, han ikke kunne selv, ikke var klar. Det er han nu. Det er simpelthen fantastisk. Hvilken forandring <3

Email 04-02-2021

Lisbet Ellebæk

Tusind tak for en virkelig dybdegående oplevelse, hvor Pia formåede at sætte mig op i energiniveau, som et kvantespring.

Oplevede en dyb fornemmelse af at gå livet i møde på en ny måde, blive set helt ind i kernen og få øje på mit livsformål.


Wauuu, det var så fint og stort! Tak for dig, Pia.

Email 18-11-2020

Ole Jes Iversen

Kære Pia

Godt at se, at du stadig er aktiv og har det godt!

Det eer længe siden, vi har været i kontakt. Tænker på hvor meget jeg har fået ud af den behandling du har givet mig. Jeg ved du kan noget helt særligt.

Derfor vil jeg gerne have din hjælp, aktuelt med smerter i min højre skulder.

Email 09-03-2020

NickolineKære Pia

Jeg vil gerne sige tusind tak for din hjælp. Jeg havde igennem en længere periode haft store problemer med min fordøjelse og som følge deraf har jeg også lidt af hudproblemer og træthed.


Jeg har gået til egen læge med disse problemer flere gange uden rigtigt at opleve en bedring.


Efter en enkelt behandling hos Pia er mine problemer blevet væsentligt bedre og har givet mig glæden tilbage i hverdagen. Herudover fik jeg nogle gode redskaber af Pia, så jeg kan arbejde videre med mig selv og dermed få løst mine problemer helt.
Jeg vil helt klart anbefale Pia uanset, hvad du går og døjer med så er jeg sikker på, at hun kan hjælpe dig.
Mange hilsner

Nickoline

Email 23-02-2020

Anette hansen

hej Pia. havde sidste weekend en skøn skøn samtale over Skype med dig. og jeg skal da lige love for jeg fik noget med mig. selvom vi overhovedet ikke kender hinanden var det som du sætte ord mine drømme. du kunne simpelthen sætte ord på mine drømme. det
var ret vildt. du var også bare utrolig behagelig og tryg at tale med. Jeg fik også healing af dig og selvom det var over Skype må jeg da lige sige det sætte gang i en udrensning. så husk vand efter healing. så kan kun sige, prøv det. de bedste anbefalinger
herfra. anette

Email 07-02-2020

Annette Laursen

Kære Pia

Tak for den session jeg vandt i din konkurrence 🙏

Det var en stor oplevelse, og gav mig god indsigt i min vej, og hvad min bestilling er ❤️

Du er en kærlig og dejlig person, som var god til at skabe ro og tillid omkring mig.

Af hjertet tak ❤️ Anbefaler andre at bruge Pia 🙏

Email 26-07-2019

Liv Thorbjørnsrød

Kære Pia. Tak for at du er til, og tak for at du har givet mig troen og evnerne til, at hjælpe mig på vej til selvhelbredelse. Da jeg startede hos dig, havde jeg så mange smerter som gjorde hverdagen ikke ret behagelig. Min ryg, min hofte mine fod har
fået det meget bedre. Mit sind er blevet lysere. Jeg kan på det varmeste anbefale Pia. Behandlingstiden hos hende er mig guld værd.

Email 19-11-2018

Vivian Olesen

Kære Pia

Af Hjertet Tak for en fantastisk weekend , i kursus , i Healing i Teori og Praksis Jeg er så Taknemlig for at have været med Det er nogle fantasiske værktøjer jeg har fået med mig - charkra / energi tegninger , kinesiologi øvelsen, til at støtte mig op ad Og
den groundende øvelse, Tusind Tusind Tak .Det var lige hvad jeg havde brug for. Nu mangler jeg bare nogle " kaniner " Og jeg er i fuld gang med her til morgen og teste mig selv, i forhold til madvare . Jeg er SÅ Taknemlig Aller Kærligst Vivian

Email Hjemmeside 19-11-2018

Birgit teut

Hej Pia. Tusind tak for et godt healings kursus. Du er fantastisk. Du forklarer så alle forsår det. Du er noget helt særligt og specielt dygtig.

Email 23-09-2018

Niels Lund

Jeg fik en blodprop sidste år og har lidt af megen træthed, megt sårbar overfor social interaktion, let ved at blive konfus etc. og så var der en meget god ven som sagde at jeg skulle kontakte Pia og jeg var lidt skeptisk overfor det der med "healing"
og sådan noget, men hun insisterede og sagde gør det for min skyld, og så gjorde jeg det og efter 2 timers behandling fik jeg mit fulde liv tilbage, intet mindre, og faktisk meget mere, så jeg er både mig selv og har fået forbindelse med mit sind og min krop,
så som en anden skrev, det er svært at sætte ord på hvad Pia gør, men det er bare helt utroligt, så fra at være en kronisk træt patient er jeg blevet til en afslappet kreativ ældre herre, utroligt, men sandt

Email 25-07-2018

Sophie Bech

Det er svært at sætte ord på, hvad det præcist er Pia kan og gør. Og det er helt sikkert, at det er forskelligt, hvad vi søger fra Pia.


For mig hjalp hun med at finde hjem til mig selv, og være til stede i mit eget liv med hele min krop og mit sind. Så simpelt - og så stort som det. Og det var lige på falderebet!

Del siden