Min historie

Mit eget liv blev ændret af nogle oplevelser som jeg havde under min uddannelse som fysioterapeut i 1984. Jeg så både som clairvoyant og som medicinsk seer ind i årsagerne til mine patienters sygdom, deres tanker og følelser og livsvilkår. Jeg spurgte mig selv om hvorfor, jeg ikke havde lært om dette på min uddannelse og blev klar over, at jeg alene havde disse evner. Det blev til en beslutning om at bruge mit liv på at udvikle nye behandlingsmetoder for at kunne hjælpe så mange mennesker som muligt.

Jeg har som fysioterapeut, kraniosakralterapeut, kinesiolog, kostvejleder og coach desuden sundhedsfalige metoder som indgår i behandlingerne.

Jeg oplever i 1984 da jeg skal behandle en af mine første patienter som er amputeret, hvordan det kribler under mine hænder og jeg oplever at benet som ikke er der længere er der energetisk, jeg ser hvordan det hele er startet som et sår der udvikler sig. Jeg ser og oplever alle faserne i sygdomsudviklingen som medfører amputationen. Jeg spørger patienten og han bekræfter det jeg ser og siger hvordan ved du det ?. 

Et par dage efter skal jeg behandle en patient der er dobbelt amputeret, det vil sige at begge ben er amputeret. Han er sengeliggende og jeg skal som fysioterapeut træne ham fysisk. Da jeg tager i dørhåndtaget til stuen han ligger på ser jeg at han har planlagt at tage sit liv, jeg ser hvordan og at det er samme eftermiddag. Jeg går ind og mod hans seng og kikker ham i øjnene og begynder at tale med ham. Jeg læser ham som en åben bog, ser og oplever med alle mine sanser hvordan hvert af mine ord og hver af mine tanker påvirker ham. Ordene kommer til mig som om det bliver mig givet og mit hjerte åbner sig i kærlighed. Han begik ikke selvmord, fordi jeg gav ham noget at leve for, der ændrede hans liv.Der var en anden patient på stuen der råbte og klappede og råbte kom her over. Hvem har lært dig det, du er fantastisk dygtig og langt mere moden af din alder end andre jeg har mødt. Det viste sig, at være en fagmand som havde skrevet bøger om samtaleterapi. Det eneste jeg kan sige er, at du må ikke sige det til min instruktør, fordi jeg ikke havde gennemført det planlagte træningsprogram. 

Senere i forløbet har jeg og mine medstuderende en fælles patient, en ældre dame som skal optrænes. Det viser sig, at hun ikke får det bedre og den fremgang som mine medstuderende har planlagt lykkes ikke. Når jeg "seer ind i hende" bærer hun sorg over tabet af sin ægtefælle og ser det som årsag til, at hun ikke virker motiveret og at der ikke er det ønskede resultat af behandlingen. 

Jeg ønsker inderligt, at kunne behandle hende med både samtale for at hjælpe hende i sorgprocessen og samtidig at træne, det som senere bliver en del af mit koncept. Hvorfor så de andre studerende og vores instruktør ikke det ? Det gik op for mig, at de ikke kunne, så derfor, besluttede jeg mig for at arbejde med det hele menneske og udvikle konceptet.

Jeg er blevet meget erfaren, har en meget stor viden og udviklet redskaber og metoder  igennem 40 år, som ikke findes andre steder. Du vil derfor opleve, at blive "mødt", seet som det autentiske menneske du er.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Del siden